ZIN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN?

Onze vacatures zijn altijd up-to-date. Ben jij nu dat toptalent voor bij ons achter de bar, in de bediening of in de keuken? Stuur een mail naar [email protected] of laat een bericht achter via onderstaand formulier. The Mail Company, Batavia 1894, EVE Foodclub & Bar, Monument Hotel en Bonte Hen zijn allen onderdeel van de Zaancity Group.

Afwasser/ keukenhulp

Als een speer zorg jij ervoor dat de vaat snel gedaan wordt. 
Het gaat in een rap tempo maar daar draai je hand niet voor om! 

Bartender

Werken achter de meterslange bar bij EVE is een feestje! 
Maak jij alle drankjes klaar en tap je de beste biertjes? 

Administratief medewerker

Met alle BV’s van Zaancity Group zoeken we versterking bij de afdeling administratie. Jij weet je feilloos een weg te vinden hierin. 

Medewerker bediening

Werken in de bediening bij Batavia 1894. Onder leiding van bedrijfsleider Tessa staan we 7 dagen per week klaar voor onze gasten, 

Medewerker bediening

Nu het voorjaar start wordt het weer een gezellige drukte rondom het terras, serre en in het restaurant. Ben jij de topper die wij zoeken?

Zelfstandigwerkend kok

EVE staat bekend om zijn prachtige lunch- en diner gerechten. Je mag aan de slag in onze open keuken! Fulltime en Parttime in te vullen

Zelfstandigwerkend kok

De keuken is jouw domein en samen met jouw collega’s in de keuken maak je in een handomdraai alle gerechten van onze ontbijt, lunch en dinerkaart.

Ontbijtchef

In de vroege uurtjes je bed uit voor een shift in de keuken. Voor jou geen enkel probleem! Alle gerechten van de ontbijtkaart weet jij binnen no time op tafel te zetten.

Bedrijfsmanager

Doorgroeien in de horeca? Word bedrijfsmanager bij The Mail Company. Een functie met vele verantwoordelijkheden, meedraaien en aansturen op de werkvloer. 

Medewerker bediening

Bij EVE gaan we door tot in de late uurtjes. Zin om bij ons te komen werken in de bediening?  

Zelfstandigwerkend kok

Een druk bezochte locatie aan de Veerdijk in Wormer, Batavia 1894! In de keuken kunnen ze jouw hulp goed gebruiken.

Assistent restaurant manager

Teamleider Horeca, is dat een functie die bij jou past? We nodigen je van harte uit om te solliciteren!